Keresés

A három testőr és a jeti (1999)

Igen! Újra itt a L'art pour l'art Társulat! Új színházi estjük címét csak akkor tudhatják meg, ha elolvassák a következő mondatot. A három testőr és a jeti. Ha ezek után még van valaki, aki a társulat legújabb előadásának címét nem ismeri, olvassa el az előző mondatot. Az abszurd humor hazai élcsapata ezúttal is briliáns jeleneteket és dalok egymásutániságát helyezi előtérbe.

Vajon milyen műsorszámokat is láthat a közönség, ha odamegy? A válasz egyszerű: briliánsokat. Például Leopoldot, a híres porondmestert, Kemenesfalvi bácsit, az év legunalmasabb emberét, Pandacsöki Boborjánt, akinek már puszta kinézete is megkérdőjelezi az egyetemes emberi jóhiszeműséget, Zsolt nyíltszíni zenei kísérleteit egy dal refrénjével kapcsolatban., Mónit, aki Kancát jeleníti meg, a visszafogott felfogású, fitness-agyú műcicuskát, stb, stb, stb.

Természetesen a sok-sok vadonatúj figura mellett megjelennek a klasszikusan idióta Besenyő családtagok is, akik hasonszőrű ikergyerekeikkel meggyarapodva még jobban gyengítik egymás értelmi lehetőségeit. Na, és néhány dalcím a frenetikusabbjából: "Jetidal", "Kleopátra és a kígyó", "Vasmacsó", "Hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrént", és a címadó kompozíció: "A három testőr és a jeti".

A vakmerő négyesfogat (Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni) mindezek mellett még egy régóta mérgesedő darázsfészekbe is belenyúl: nagymértékben lerántja a leplet a három testőr és a sejtelmes jeti eddig gondosan titkolt kapcsolatáról.

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu