Keresés

Best uff L'art pour l'art (2004)

A Társulat ezzel a műsorával a közönség óhajának engedelmeskedik. Színpadra viszi azokat a jeleneteit, dalait, amelyeket az elmúlt 18 évben a rajongók követeltek tőlük újra meg újra. Azokat, amelyek a kreatív l'art-műhely közel két évtizedes televíziós és színpadi munkájából kimagaslanak sikerességük révén, és amelyek már-már a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők.

Az ország minden szegletében foglalkozástól és kortól függetlenül, munkahelyeken és otthonokban számtalan humort értő és szerető ember használja az örökzöld l'art pour l'art szlogeneket, kifejezéseket és poénokat. Sokan nem is tudják az elmés mondatok forrását. E hórihorgas életműből válogatott a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

Lesz "best of vetítés", Osztályfőnöki óra, Színészmesterség, "best of Besenyő család" és sok-sok meglepetésnek szánt előadóművészi bravúr. Természetesen a Társulat nem bírt kreatív önmagával, és becsempészett a darabba újdonságokat is, pl.: a Költő új verseit és egy vadonatúj Boborján-jelenetet. Ezzel a pazar műsordesszerttel kívánjuk csillapítani és egyben fájdalommentesen újrakorbácsolni a közönség évtizedek óta tartó l'art pour l'art-kíváncsiságát, bízva abban, hogy e képzavar ellenére mindenki pontosan tudja, hogy mire gondolt a fogalmazó.

E pazar összefoglaló, visszatekintő, ugyanakkor előremutató színdarab jubileum is egyben. Ez ugyan a kilencedik előadása a Társulatnak, viszont annyira jó, hogy kettővel is felér, tehát ebben az értelemben a tizedik estnek tekinthető. Ezzel a kis humortechnikai csavarral kívánunk minden érdeklődőnek jó szórakozást a Best uff L'art pour l'art -on. Mindenkit szeretettel várunk!

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu