Keresés

Winnetou (1997)

Új felállásban, új lendülettel gördül tovább a rátermett trió (Dolák-Saly Róbert, Laár András és Pethő Zsolt) ötlet-mozdonya a humor képtelenben találkozó, párhuzamos sínpálya-rendszerén. Ugyanilyen hévvel suhan át a darab egészén a Besenyő család (Besenyő Pista bácsi, Margit és Anti bácsi) szóviccektől és közhely-ferdítésektől hemzsegő jelenetsorozata - mintegy "keretre feszítve" a többi műsorszámot.

Az időről időre felbukkanó Besenyő úr újfent hasznos, praktikus és kivitelezhető tanácsokat osztogat majd - néha a nézőknek, néha Pandacsöki Boborjánnak címezve azokat. A jól ismert arcok mellett rengeteg új figurával találkozhat majd a nézőközönség: a cirkusz világának megannyi kedves-groteszk alakjával. Porondra lép Igazságos Izom Tibor, látható lesz a világhírű fakír, a csábos nőimitátor, a félelmetes oroszlánok, stb.

A kb. két óra időtartamú darabban sok - eddig még nem hallott - dal csendül fel a Társulat októberben megjelenő CD-jéről, illetve kazettájáról. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes szórakozást ígér a pozitív végkicsengésű, szellemet frissítő, lelket üdítő, kacagtató tréfakavalkád

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu